سلام به همه بچه های سایت و همین طور آقای هادی پور این کار رو همین جوری تفریحی زدم مدل اژدها و شمشیر آماده بوده تو سینما فور دی رندر شد مدل پرچم و شنل رو هم خودم ساختم و با فتوشاپ و افتر کامپوزیت شده پیشاپیش از نظراتتون ممنون .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه بچه های سایت و همین طور آقای هادی پور این کار رو همین جوری تفریحی زدم مدل اژدها و شمشیر آماده بوده تو سینما فور دی رندر شد مدل پرچم و شنل رو هم خودم ساختم و با فتوشاپ و افتر کامپوزیت شده پیشاپیش از نظراتتون ممنون .
Fashion 1درود بر شما آقا مجتبی ببخشید ولی تصویر کو؟!
[QUOTE=Elka Eydipor;95767]Fashion 1درود بر شما آقا مجتبی ببخشید ولی تصویر کو؟![/QUOTE]
سلام خانم عیدی پور من خودم تصاویر رو میبینم !؟
سلام و درود دوست عزیز
آفرین خوب شده
[QUOTE=Hadipour;95769]سلام و درود دوست عزیز
آفرین خوب شده[/QUOTE]
ممنون آقای هادی پور
[QUOTE=mojtaba57;95768]سلام خانم عیدی پور من خودم تصاویر رو میبینم !؟[/QUOTE]
[B]درود بله اون کوچولوهارو میبینم!!! ولی تصویر دیگه ای نمیبینم! خوب خوب بود آفرین آفرین آفرین...
خیلی زیبا شده همینطور رنگها رو خیلی خوب در آوردید... آفرین به شما فقط یه نکته کوچولو خیلی شلوغ
شده البته دیدگاه منه! و امیدوارم کارهای بهتر و بهتر از شما ببینیم...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;95771][B]درود بله اون کوچولوهارو میبینم!!! ولی تصویر دیگه ای نمیبینم! خوب خوب بود آفرین آفرین آفرین...
خیلی زیبا شده همینطور رنگها رو خیلی خوب در آوردید... آفرین به شما فقط یه نکته کوچولو خیلی شلوغ
شده البته دیدگاه منه! و امیدوارم کارهای بهتر و بهتر از شما ببینیم...[/B][/QUOTE]
سپاس خانم عیدی پور راستش من از کارهای شلوغ و با جزعیات زیاد بیشتر خوشم میاد صلیقه ای دیگه
واقعا عالی بود
به این میگن مت پینتینگ ... آفرین
[B]درودبرشما...بسیار زیباست[/B]
[COLOR=#ff3399][B]خيلي خوب و زيباست موفق باشيد دوست گرامي [/B][/COLOR]