برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

مشاهده : 2312 , پاسخ ها : 6
موضوع: نمونه کار خودم(ساخت موزیک ویدیو)

نمونه کار خودم(ساخت موزیک ویدیو)

دوستان عزیز فقط شرمنده حجمش یخورده بالاست 92 مگابایته ولی دوست دارم دانلود کنید نظراتتون رو بگید مرسی از لطفتون
    http://www.mediafire.com/download/41...b/Nemidoni.mp4
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما خوبه بد نشده به جز اون پرچم که گمون کنم خیلی المان جالبی نبوده بقیش خوب بود..

موفق باشید ولی یه نکته اینه که همیشه نباید تمام چیزهایی که بلدید رو توی یه موزیک ویدیو

پیاده کنید.. و چیزهایی که لازمه رو بزارید .. موفق باشید ..به امید کارهای بهتر ..

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما خوبه بد نشده به جز اون پرچم که گمون کنم خیلی المان جالبی نبوده بقیش خوب بود..

موفق باشید ولی یه نکته اینه که همیشه نباید تمام چیزهایی که بلدید رو توی یه موزیک ویدیو

پیاده کنید.. و چیزهایی که لازمه رو بزارید .. موفق باشید ..به امید کارهای بهتر ..
    مرسی خانم عیدی پور، این کلیپ بخاطر عجله خواننده اصلا باب میل ام نبود، ولی با این وجود گذاشتم نظرات و انتقادات شما دوستان رو داشته باشم، ممنون

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    سلام دوست عزیز.دستتون درد نکنه کار خوبی بود.به غیر از موردی که خوانوم عیدی پور گفتن فکر میکنم سکانس ها هم زیاد میموندن.یکی از سکانس ها 15 ثانیه بود و این زمان تو ی کار سه چهار دقیقه ای زیاده...

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_hich نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.دستتون درد نکنه کار خوبی بود.به غیر از موردی که خوانوم عیدی پور گفتن فکر میکنم سکانس ها هم زیاد میموندن.یکی از سکانس ها 15 ثانیه بود و این زمان تو ی کار سه چهار دقیقه ای زیاده...
    مرسی شاهین جان،حرفت کاملا درسته

ببخشید که این پست قدیمی رو بالا میارم.
    فقط یک سوال دارم که حالت فیلمبرداریتون چجوریه
    منظورم اینه که مثلا از پایین میز یک دفعه اومد روی صفحه گوشی شما چگونه این کارو میکنید؟
    اون تیکه رو میگیرید وکات مکنید یا اینکه وقتی با دوربین اون تیکه رو گرفتید میزنییدpuseبعدplayمیکنید؟
    یا از یه یک راه کار دیگه ای استفاده میکنید ؟
    ممنون میشم جواب بدید.