برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

مشاهده : 4523 , پاسخ ها : 22
موضوع: نوروزی با شهداء

نوروزی با شهداء

با درود خدمت تمامی دوستان عزیزم
    4 سال پیش ، در چنین روزهای ، توفیقی شد که بنده برای تهیه یک کلیپ به همراه چند تن از دوستان به مناطق جنوب کشور سفر کنم
    نوروز به یاد مادنی بود ،
    4 سال پیش تازه با برنامه افتر افکت آشنا شده بودم ، و این کلیپ رو ساختم
    امیدوارم مورد توجه دوستان عزیز قرار بگیره
    کد:
    http://uplod.ir/omdfi7wfod5w/راهیان_نور.flv.htm
    حجم فایل 26 مگ

proshot آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4843
    تهرانــ ☼_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡�
    آریانای عزیز به شخصه واقعاً ازت ممنونم واقعاً عالی بود داداش گلم ...
    تو این واپسین روزهای سال 1392 حال و هوام و بارونی کردی داداش ...
    انشالله که خداوند توفیق بده بنده و تمام دوستان عزیزم در سایت بزرگ video-effects.ir
    بتونیم با ارائه چنین کارهای عالی حداقل کاری که میتونیم ؛ برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره
    جوانان عزیز گل گون کفن میهنمون رو انجام بدیم ...
    در پناه حق تعالی موفق و موید و پیروز باشی ...

masoumeh آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7014
    بودید و رفتید،بودیم وماندیم فاصله ای است به وسعت شهادت دریغا که تا چشم گشودیم شمارا مهاجر یافتیم وخود را اسیر.
    دردا که بی شما بودن با ما چه ها که نکرد؟وصدها درد که نفهمیدم معنای عاشقی را...
    شهدا شما بربال کدام ملائک نشسته ای که بی امان شتابان به سوی معبودتان شتافتید؟
    شما در نماز شب هایتان با معبودتان چه گفتید که معبود این گونه زود پذیرفتتان؟
    شما رفتید مارا لیاقت رفتن نبود،عاشق کجا ودیدن کجا وعاشق نما کجا؟شنیدن کجا ودیدن کجا؟
    از نجوای شبانه تان معلوم بود که مهاجرید...از شوق شب حمله تان پیدا بود که شهیدید،یادتان جاوید است وحماسه تان ماندگار.
    ولی افسوس که دیگر هر خانه ای مزار شما نیست وهر دلی مزار سرخ شما نیست.
    ولی دل من خانه شما و مزار شماس من تا ابد شعر بلند شهادتتان را خواهم سرود ودر پیشانی خورشید خواهم نوشت.با قطره قطره خونم وبا قطعه قطعه پیکرم و اینک با بهاری دیگر وآغازی دیگر و سالی دیگر با شما.
    و باز هم مثل همیشه در آخر همه درد و دل ها برای شما:
    شهدا...
    شرمنده ام ؛ شرمنده ام ؛ شرمنده ام.

نام: 1901751_657415650972500_1860503049_n.jpg نمایش: 223 اندازه: 53.0 کیلو بایت

نقل قول نوشته اصلی توسط proshot نمایش پست ها
    آریانای عزیز به شخصه واقعاً ازت ممنونم واقعاً عالی بود داداش گلم ...
    تو این واپسین روزهای سال 1392 حال و هوام و بارونی کردی داداش ...
    انشالله که خداوند توفیق بده بنده و تمام دوستان عزیزم در سایت بزرگ video-effects.ir
    بتونیم با ارائه چنین کارهای عالی حداقل کاری که میتونیم ؛ برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره
    جوانان عزیز گل گون کفن میهنمون رو انجام بدیم ...
    در پناه حق تعالی موفق و موید و پیروز باشی ...
    خواهش میکنم مجتبی جان عزیز
    واقعا حال و هوای دیگری داره اون مناطق، گروهی که من ازشون فیلم میگرفتم بیشترشون ، بچه های کم سن و سال بود ، توی اتوبوس خیلی شلوغ میکردند ، راننده بیچاره رو عاصی کرده بودند ، چندین بار راننده به مسئول هشدار داده بود، خودمم از سر به سر گذاشتن این بچه ها در امان نبودم (آقای فیلمبردار، آقا عکس منو هم بگیر ، آقا فیلمبردار هدفونت نیوفته ، آقا .......)
    ولی جاهای ، کارهای از این بچه ها دیدم ، اشک های دیدم ، از خود گذشته گی های دیدم ، که نگو و نپرس
    خوشحال هستم که به عنوان یک همزبان و هم فرهنگ افغان توانستم ، گوشه ای از جوان مردی و بزرگواری مردان این سرزمین رو به تصویر بکشم
    سربلند و پیروز باشید

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    خسته ام

مثل آخرین سرباز

که سر به زیری اش را

پلاک ها

می فهمند

درود بر شما سپاس بخاطر این پست یاد...خاطرات گذشته افتادم اکثر شماها اون موقع ها نبودین فکر میکنم خیلیاتون.

من از نزدیک لمس کردم . چه چیزهایی دیدم رشادتها و چه فداکاریهایی دیدم...جنگو از نزدیک لمسش کردم ...نمیدونید

چه گذشت برما...مردان و زنانی که موندند و دفاع کردند...

و باید بگم اگر اینها این بزرگواران نبودند معلوم نبود تکلیف ما چی میشد!!!روزی نیست که اون خاطرات به یادم نیاد...

و اشکی و آهی ...چه خونهایی که ریخته نشد... زجه هایی که شنیدم...بچه هایی که زیر آوار میموندند...بچه هایی که یتیم

شدند...مادران و پدرانی که فرزندانشون رو از دست دادند... و یا چه آرزوهایی که زیر خاکها مدفون شدند!!!!امیدوارم دیگه هیچ وقت

جنگ نشه...و فقط توی فیلمها و جلوه های ویژه باشه و خیالی...یک دقیقه سکوت بخاطر همه اونایی که اون موقع رفتند و

جانبازها ..و یاد شهیدان کودک..و اونایی که اسیر بودند و سالها بعد آزاد شدند...یک دقیقه سکوت...

نام: 100952903907.jpg نمایش: 207 اندازه: 20.3 کیلو بایت

خواهش میکنم خانم عیدی پور
    بله انشاء الله هیچ جای دنیا جنگ نباشه ، هیچ جای دنیا ، گشنگی و قطعی نباشه،هیچ کودکی به خاطر جنگ والدینشو از دست نده
    حتی تو فیلم ها هم جنگ نباشه ، حتی تو جلوهای ویژه هم نباشه ، حتی این کلمه نباشه
    چون ما و شما زخم خورده جنگیم
    یا صاحب الزمان زودتر ظهور کن ، به خدااااااااااااااااااااااا ااااااا خسته ایم ، خسته

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana نمایش پست ها
    خواهش میکنم خانم عیدی پور
    بله انشاء الله هیچ جای دنیا جنگ نباشه ، هیچ جای دنیا ، گشنگی و قطعی نباشه،هیچ کودکی به خاطر جنگ والدینشو از دست نده
    حتی تو فیلم ها هم جنگ نباشه ، حتی تو جلوهای ویژه هم نباشه ، حتی این کلمه نباشه
    چون ما و شما زخم خورده جنگیم
    یا صاحب الزمان زودتر ظهور کن ، به خدااااااااااااااااااااااا ااااااا خسته ایم ، خسته
    باور کنید آقا آریانا هنوزم وقتی صدای موتور میاد اگه خواب باشم میپرم!!!!عواقب بعد از جنگ مونده !!!

الان که این بیرون سرو صداست من گوشت تنم میلرزه...مثلا چهارشنبه سوری معلوم نیست چیکار میکنن!!!

این همه سنت قشنگ و زیبا داره چهارشنبه سوری چسبیدن به این ترقه و ها بمبهای صدا دار...دست خودم نیست

8 سال توی جنگ باشی دیگه هیچی برای آدم نمیمونه!!!

masoumeh آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7014
    کوچه هامان را به نام شهدا کرديم تا هر وقت نشاني منزلمان را مي دهيم بدانيم از گذرگاه کدام شهيد با آرامش به خانه مي رسيم.

دستت درد نکنه آریانا جان
    شهدا شرمنده ایم...

میثم پیروی آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3834
    عالی بود داداش.
    ما هرچه داریم از این شهیدان است.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین