برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 35

مشاهده : 6915 , پاسخ ها : 34
موضوع: چند تا حرف دارم واسه سال جدید

چند تا حرف دارم واسه سال جدید

چند تا حرف به عنوان کسی که موهاش تو زندگی سفید شده واسه سال جدید

1 آرزو کنیم تمام مرز های دنیا از بین برند و انسان ها در صلح جهانی در کنار هم زندگی کنند
    توجه کنید که آرزو با دعا فرق میکنه
    آرزو شامل خواستن و تلاش کردنه ولی دعا خواستن و تماشا کردنه

2 هیچ گاه به اعمال نیک توجه نکنیم اعمال نیک میتونه زایده فکر شیطانی باشه نمونش رو تو انجمن دیدیم

3 خرد را پیشه زندگی کنیم تا آزاده باشیم

4 هیچ گاه دانش خود رو از دشمنان خود نیز دریغ نکنیم شاید با این کار آنان را به دوستی تشویق کنیم

سال پر بار براتون آرزو دارم

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    امیدوارم موفق باشید تورج جان عزیز
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

masoumeh آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7014
    جملات بسیار زیبایی بود.
    امیدوارم که سال خوب وشادی همراه با موفقیت داشته باشید.

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما نوروز شما مبارک باشه اینم عیدی من به شما:

مثل بچه ها کینه هارو کنار بذاریم...

بی چشم داشت مهربونی کنیم..

شاید اون کسی که تو امروز در اغوش گرفتی فردا نباشد....

از شادی های کوچک

از آواز های خوش...

از نسیمی خنک...از باران...

لذت ببریم.....هرچند کوتاه...

در حال زندگی کنیم ....

نه با اضطراب آینده.....

نه با حسرت گذشته.....

همین لحظه در دستان توست....دریاب !!!!ویادمان نرود.........خوشبختی تنها یک احساس خوش است...

و این را بخاطر بسپار اگر تمام زندگی ات را

تمام هستی ات را...همه چیزت را ازت بگیرند...

خدارا کسی نمیتواند ازت بگیرد...هیچکس...

تو خدارا داری.....او جبران همه ی نداشته هایت است......

2 هیچ گاه به اعمال نیک توجه نکنیم اعمال نیک میتونه زایده فکر شیطانی باشه نمونش رو تو انجمن دیدیم

تورج جان داداش همون اون نمونه ای که چند هفته قبل دیدیم تو انجمن تو یه سایت ایرانیه دیگه داره از این سایت بدگویی میکنه من از مدیران محترم سایت درخواست میکنم بیشتر حواسشون رو جمع کنن به خدا وقتی اون مطالب رو تو اون سایت خوندم خیلی ناراحت شدم متاسفانه به سایتمون میگن سایت کذاِئی هرکی هم نشناسه باور میکنه آقای ح...ط لوگوی اون سایت رو میزنه رو آموزشاش و مدعی بود که چون از این سایت ناراحته اینکارو کرده و همه آموزشاشو از این سایت حذف کرده خلاصه چون ناراحت شدم اومدم حرف دلمو گفتم مدیران محترم و دوستان ببخشید.

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    آرزوهاتون قشنگه منم برای براورده شدن آرزوها آرزو میکنم
    خانم عیدی پور امضاتون چقدر سختو قشنگه 3 بار خوندم تا فهمیدم اما بازم فکر میکنم نفهمیدم

نقل قول نوشته اصلی توسط mjpompy نمایش پست ها

تورج جان داداش همون اون نمونه ای که چند هفته قبل دیدیم تو انجمن تو یه سایت ایرانیه دیگه داره از این سایت بدگویی میکنه من از مدیران محترم سایت درخواست میکنم بیشتر حواسشون رو جمع کنن به خدا وقتی اون مطالب رو تو اون سایت خوندم خیلی ناراحت شدم متاسفانه به سایتمون میگن سایت کذاِئی هرکی هم نشناسه باور میکنه آقای ح...ط لوگوی اون سایت رو میزنه رو آموزشاش و مدعی بود که چون از این سایت ناراحته اینکارو کرده و همه آموزشاشو از این سایت حذف کرده خلاصه چون ناراحت شدم اومدم حرف دلمو گفتم مدیران محترم و دوستان ببخشید.
    عیب نداره بقول پله (اسطوره فوتبال) بازیکن خوب رو همیشه روش خطا میکنن این سایت به اندازه کافی قوی شده حالا هر چی میخوان زور بزنن

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط mjpompy نمایش پست ها

درود محمد جواد دوست گرامی و مهربون باید خوشحال باشیم که سایتمون شده مشت محکم به دهن بعضییا

و داریم قوی میشیم روز بروز با کمک هم جوری که اگه بار یکیمون زمین موند اون یکی بلندش کنه دوست عزیز...

و این اتفاق چند وقت پیش همدلی بین بچه ها که شما هم میشناسید و ماهم میشناسیم رو بیشتر کرده.

و ثابت شد که ما دوستیم و ریشه داریم و هیچی نمیتونه ریشه دوستی ها رو توی سایت قطع کنه...

اون...شخص از ضعفشه که این کارو کرده ! این خصوصیت آدمهای ضعیفه!بزار بدونه که ما قوی تر از این هستیم

که ضعف نشون بدیم جواب اون آدم هم خاموشی هست...ما میدونیم که چی گفته...اونایی که باید

سایت ویدیو افکت رو بشناسن شناختن این مهمه که با عملمون و با درکنار هم بودن بهشون ثابت کنیم ما هستیم

و روز بروز پیشرفتمون بیشتر میشه ...این زمانیه که دست به دست هم بدیم برای پیشرفت بهتر سایت محبوبمون ویدیو افکت

تا جایی که توی دنیا مطرح بشه...به امید اون روز

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    آرزوهاتون قشنگه منم برای براورده شدن آرزوها آرزو میکنم
    خانم عیدی پور امضاتون چقدر سختو قشنگه 3 بار خوندم تا فهمیدم اما بازم فکر میکنم نفهمیدم
    والله منم از دیروز صبح تاحالا صد بار خوندم هر بار یه معنی برداشت کردم و امروز بالاخره معنی اصلیشو درک کردم

البته باور کنید (پیر شدم دیگه یادم نمیمونه):59:

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما نوروز شما مبارک باشه اینم عیدی من به شما:

مثل بچه ها کینه هارو کنار بذاریم...

بی چشم داشت مهربونی کنیم..

شاید اون کسی که تو امروز در اغوش گرفتی فردا نباشد....

از شادی های کوچک

از آواز های خوش...

از نسیمی خنک...از باران...

لذت ببریم.....هرچند کوتاه...

در حال زندگی کنیم ....

نه با اضطراب آینده.....

نه با حسرت گذشته.....

همین لحظه در دستان توست....دریاب !!!!ویادمان نرود.........خوشبختی تنها یک احساس خوش است...

و این را بخاطر بسپار اگر تمام زندگی ات را

تمام هستی ات را...همه چیزت را ازت بگیرند...

خدارا کسی نمیتواند ازت بگیرد...هیچکس...

تو خدارا داری.....او جبران همه ی نداشته هایت است......
    منو این همه عیدی محاله محاله
    دست شما درد نکنه خوشبخت واقعی من هستم چرا که در انجمن دوستانی همچون شما را در کنار خودم میبینم

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین