سلام دوستان! از دیروز این ارور برای من میاد! نمیدونم هم چی شده! مرسی که راهنمایی می کنی
![]()
سلام دوستان! از دیروز این ارور برای من میاد! نمیدونم هم چی شده! مرسی که راهنمایی می کنی
![]()
سلام
پلاگین Mocha رو نصب کردید که روی این ورژن افتر افکت کار نمیکنه. حذفش کنید
سلام و درود
من اصلا چیزی نصب نکردم، حالا این پلاگین رو از کجا باید حذف کنم !؟
و این که من دو تا ارور دارم، اولی برای پریمیر، دومی برای افتر افکت!
جناب هادی پور اصلا همچین پلاگینی نیست اینجا :::![]()
up
دوستان افترافکت و پریمیرم همزمان از کار افتادن و این دو تا ارور رو میده! شما نمیدونید مشکل از چیه ؟!
با سلام ؛
دوست من ، همانطوریکه استاد هادی پور هم گفتند شما باید پلاگین موکا را از سیستم حذف یا کنید چون ظاهرا نصب این پلاگین در سیستم شما دچار مشکل بوده است . حالا فرمودید که شما نصب نکرده اید اما ممکن است قبلا روی ورژنهای قبلی نصب بوده است و شما پلاگینهای قبلی را کپی پیس کرده اید و یا هنگام نصب افترافکت و پریمیر 2018 ، پلاگین روی سیستم نصب ناقص شده باشد . لذا الان دو راه دارید . اول اینکه پلاگین را مجدد بصورت صحیح و کامل نصب بفرمائید و یا اینکه از مسیر C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC 2018\Support Files\Plug-ins\Effects\mochaAE
پوشه مربوط به این پلاگین را حذف کنید و اگر بعد از حذف از این مسیر پریمیرتان مجدد همین ایرور را داد اینبار از مسیر
C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2018\Plug-Ins\(AfterEffectsLib)\Effects\mochaAE
هم همان پوشه موکا را حذف بفرمائید . البته هر دو مسیر یکی است منتها این را برای اطمینان عرض کردم .همچنین سری به مسیر زیر بزنید و چک کنید که آیا این پلاگین درپوشه عمومی پلاگینها نصب شده است یا نه .
C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore\Imagineer Systems\mocha Pro Plugin
با اینحال اگر پلاگین را نصب کنید بهتر است چون کاربردهای زیادی دارد .
ویرایش توسط kkhodaey : 07-24-18 در ساعت 23:52
مممنونم بابت توضیحات.
ادرس هایی که داید رو رفتم؛ منتهای پوشه این پلاگین رو پیدا نکردم.
اسکرین شات :![]()
با سلام ؛
دوست من ، اگر پوشه را از مسیر افترافکت حذف کرده باشید دیگر از مسیر دوم آنرا نخواهید دید . اما اگر هنوز آنرا پیدا نکرده اید و مشکلتان باقی است لازم است که روی درایو "C " کلیک کنید و با نوشتن " mocha" در کادر سرچ موجود در بالای سربرگ آن ، تمام درایو " C " خود را جستجو کرده و پوشه های مربوط به موکا را حذف کنید . البته همانطوریکه قبلا عرض شد اگر پلاگین را نصب کنید بهتر است . موفق باشید