برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

مشاهده : 3004 , پاسخ ها : 7
موضوع: مشکل در خروجی و کیفیت در پریمیر

Exclamation مشکل در خروجی و کیفیت در پریمیر

سلام به استادان گرامی یه سوال داشتم که گفتم اینجا بپرسم من یه پروژه دارم که با دوربین ۷۰D کانن با فرمت mov رکورد شده بعد از اتمام کار و خروجی که در پریمیر ورژن ۱۰٫۳ اخرین نسخه هست mP4 میگیرم که کیفیت فیلم و رنگ فیم ۳۰ درصدی کاهش پیدا میکنه فیلم فول اچ دی هست تا حالا به این مشکل نخوردم با انکودر هم امتهان کردم و فورمت های دیگه رو هم تست کردم به نظز شما باید چیکار کنم که همون سورس رو تو خروجی تهویل بگیرم تشکر

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    خوب دقیق دقیق همون نمیشه بخاطر کارهایی که انجام دادید و تبدیل های مختلف یکم کیفیت کم میشه ولی این که میگید 30 درصد خیلی زیاده
    میتونید از تنظیماتی که خروجی میگیرید یک فیلم بزارید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

سلام و تشکر از جواب دادن تون من فیلم خامو که هیچ دستی توش نبردم رو خروجی میگیرم که این کیفیت احساس میشه یه تیکه از اون رو عکس میگیرم میزارم تنظیمات خروجیم اینه کمی بیت ریتو زیاد میکنم تا کیفیت بالا بره و زیاد تاثیر نداره
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

استاد اینم یه نمونه از فیلم خام و بعد رندر
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

کسی بلد نیست من منتظرم یعنی هیچکس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdihosiny نمایش پست ها
    کسی بلد نیست من منتظرم یعنی هیچکس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این مشکل شما از تنظیمات یا از قطعات یا این چیزا نیست مربوط به فیلم ویدیو است
    شما اصلا تنظیم رنگ انجام نداید اصلا اون رو Sharpe نکردید باید این عملیات رو انجام بدید تا کیفیت ویدیو افکت که نکنه هیچ بهتر هم بشه
    http://video-effects.ir/?p=10831
    بعد توی خروجی در تنظیمات Video دقت کنید گزینه ای هست به نام Bitrate اون رو بزارید روی VBR 2 Pas بعد یکم بیت ریت رو بیشتر کنید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739
    با سلام ؛
    دوست من ، باید چند نکته را در باره فرمت ها یادآور شویم .میگویم یاد آور چون میدانم که میدانید که بلااستثنا تبدیل یک فایل از یک فرمت به فرمت دیگر ( پائین تر از جدول فرمت ها ) همواره با افت کیفیت همراه است . اما نه با افت 30 درصدی . اینهم که شما میفرمائید 30 درصد ، این نظر شماست . شاید از نظر کارشناسی به آن نگاه کنید میزان افت به این اندازه نباشد . دوماً تماشای یک فایل مثلا ویدئویی با پلیرهای مختلف بدلیل تنظیمات دیفالت روی پلیرها همیشه خصوصا از نظر غلظت رنگی این شبهه را ایجاد میکند که یا انتقال ویا تبدیل بدرستی انجام نپذیرفته است و یا مثلا تلویزیون خانه ما نسبت به تلویزیون منزل شما بی کیفیت تر است . در حالیکه اینها همه مربوط به تنظیمات قابل تغییر در پلیرها است . شما باید هردو خروجی را با یک دستگاه و یک پلیر مشترک چک بفرمائید تا از میزان تغییرات و افت کیفیت مطلع شوید . درضمن افت کیفیت در رنگها جلوه گر نمیشوند چون میتوان غلظت آنها را در نمایشگر و پلیرها بالا برد بلکه در میزان بیت ریت و ... خود را بنمایش میگذارد . پس اگر از فرمت ام پی فور انتظار کیفیت ام او وی ( مووی ) را دارید اشتباه است . سورس و خروجی تان را با یک سیستم و یک پلیر در شرایط مساوی چک بفرمایید . اگر هم از غلظت رنگ کاسته میشود میتوانید با کالرکالکشن پیش از خروجی گرفتن این افت رنگی را برطرف کنید . موفق باشید

تشکر از دوستان عزیز ممنون راستی آقای هادی پور قصد خرید این اموزش رو دارم تشکر