برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 27

کمپین رشته ی دانشگاهی جلوه های ویژه ( ثبت نام دانشگاه شروع شد )

هدف از تشکیل کمپین رشته دانشگاهی جلوه های ویژه چیست؟

ترم بهمن 94 پس از کلی شوق و اشتیاق که دانشگاهی پیدا کرده ام که رشته مورد علاقه ام را در آن وجود دارد . از شهرستان با تمام امید به تهران اومدم همه چیز طبق برنامه پیش رفت . خوابگاه و.... وقتی به دانشگاه مراجعه کردم و مراحل ثبت نام نهایی رو داشتم انجام میدادم . پس از این که دانشگاه رشته مو ازمن پرسید . در جواب گفتند که تنها 5 نفر در این رشته ثبت نام کرده اند . و برای 5 نفر نمیشه کلاس برگذار کرد . من ناجور به سرم زد اخه مگه میشد رشته ای که فقط یه دانشگاه داره برگزار میکنه . و این همه جذابیت و توجیح اقتصادی و علاقمند ریخته تو کشور و ...... مگه میشد . با سر رفتم پیش مدیر دانشگاه (با احترام رفتم این احساس درونیم بود ) چرا چرا هام توذهنم بود . کاری نمیشد کرد اگر از دانشگاه شکایت میکردم . خوب تقصیر دانشگاه چیه ! به رییس دانشگاه گفتم . خوب تبلیغات هم کردید . گفت آره یه چند باری تو تلوزیون زیر نویس کردیم ( اخه اینم شد تبلیغ) در کل سرتون درد نیارم با رأییس دانشگاه قرارمون این شد که من تا اخر تیر اینها لیست بچه هایی که میخوان تو این رشته تو ترم مهر شرکت کنن رو بهش بدم . خوب یه چیزی هم بهتون بگم معمولا ترم بهمن ها ثبت نام از ترم مهر کمتره ولی خوب این دانشگاه میخواد ریسک نکنه و ترم مهر95 رشته جلوه های ویژه برگزار نکنه . خوب دوستانی که مخالف لغون و میخوان ترم بهمن شرکت کنن . اسم و فامیل با شماره تلفن و کد ملی خودشون رو تا اخر تیر 95 در سایت campvfx.ir درج کنن.(سعی کنن اولین فرصت که تصمیم تون نهایی شد اطلاعات تو فرم زیر ثبت کننین) سوالاتتون رو برای تصمیم گیری صحیح تر در قسمت سوالات متداول در قسمت سمت چپ سایت campvfx.ir بپرسید .

دوستان نظر یا پیشنهادی ندارید. برای کمپ (برای اطلاع رسانی بهتر و سریع تر یا محتوای کمپ) ؟
    ویرایش توسط hekmati : 07-03-16 در ساعت 08:55

اپدیت تاپیک

اونطوری که توی توضیحات نوشتین رشته کاردانی یه دیگه؟
    یعنی چهار ترم؟ درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط SINA-H نمایش پست ها
    اونطوری که توی توضیحات نوشتین رشته کاردانی یه دیگه؟
    یعنی چهار ترم؟ درسته؟
    و در ایران تا مقطع کاردانی بیشتر نداره . و برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی یا باید بری خارج ( مثل یکی از اقوام دوستم یا در رشته ی دیگری مثل کارگردانی و... ادامه تحصیل بدید .(رشته مرتبط) و پس از دریافت مدرک کارشناسی در این دانشگاه . در مقطع بالاتر میتوان در هر یک از دانشگاه های جامع علمی کاربردی ,سراسری ,آزاد,غیرانتفاعی,پیام نور ادامه تحصیل داد
    ویرایش توسط hekmati : 07-06-16 در ساعت 18:07

آپدیت

سلام، عزیز جان تو دانشگاه صدا و سیما یه رشته یا یه درس هست برای جلوه های ویژه، شرکت هایی هم هستن که خصوصی این رشته رو تدرس می کنن، حالا ما هم رفتیم به فرض فارغ التحصیل هم شدیم، وقتی کشور ظرفیت نداره ، نداره دیگه ، کجا می خوای کار کنی ؟ اون مدرک به چه دردت میخوره وقتی باید بیکار باشی؟
    من خودم هم اول میخواستم برم همین رشته ولی دیدم وقتی کار نیست برا چی عمرم رو هدر بدم،

بدون فکر کاری رو انجام ندیم، یه ذره فکر کنیم، تا اخرش بریم ببینیم ایا نتیجه ای داره یا نه،
    حالا این نظر منه ممکنه درست نباشه ولی فکر می کنم همین باشه، کار فقط با تاسیس رشته ی تحصیلی حل نمیشه، باید کار باشه، اگه کار باشه خود به خود رشته به وجود میاد

نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    سلام، عزیز جان تو دانشگاه صدا و سیما یه رشته یا یه درس هست برای جلوه های ویژه، شرکت هایی هم هستن که خصوصی این رشته رو تدرس می کنن، حالا ما هم رفتیم به فرض فارغ التحصیل هم شدیم، وقتی کشور ظرفیت نداره ، نداره دیگه ، کجا می خوای کار کنی ؟ اون مدرک به چه دردت میخوره وقتی باید بیکار باشی؟
    من خودم هم اول میخواستم برم همین رشته ولی دیدم وقتی کار نیست برا چی عمرم رو هدر بدم،

بدون فکر کاری رو انجام ندیم، یه ذره فکر کنیم، تا اخرش بریم ببینیم ایا نتیجه ای داره یا نه،
    حالا این نظر منه ممکنه درست نباشه ولی فکر می کنم همین باشه، کار فقط با تاسیس رشته ی تحصیلی حل نمیشه، باید کار باشه، اگه کار باشه خود به خود رشته به وجود میاد
    سلام . اگر کارا خواببیده همه رشته ها با این مسئله درگیرن . خوب مهندس ها و.. و.. من تو این رشته با این که سن کمی دارم با این که تو شهرستانم با این که پولمو موسسات مختلف به دلیل کسری بوجه خوردن گروهمون از هم پاشید ولی بهترین درامد هامو توی این رشته داشتم واسه این که این رشته علاقه دارم و تمام وقتمو روش گذاشتم . یادم میاد اولین موشن گرافیکی که واسه صدا و سیما درست کردم 10 روز بیشتر وقت نداشتم و بعضی شب ها واسه این که بیدار بمونم خیلی تلاش میکردم . تاجایی که شرکت کسی نبود ولی من بودم . بستگی به خودتون داره همیشه وضع کشور این جورنمیمونه . همین الانم کشور ما به دلیل نبود حق کپی رایت اگر چه مضراتی داره ولی منافعی هم به همراه دارد . همین که میلیون ها تومن نمیخواد بدی پول نرم افزار و پلاگین و ویندوز و..... یه کشور طلایی هست برای سفارش های خارج از کشور چون کمتر پامون در میاد . نمیخوام بگم مثلا تمام کسایی که تو این سایتن پاشن بیان ثبت نام کنن . نه اصلا . ولی هر کس نسبت به شرایط و علاقش و مهم تر از همه آرمانش باید تصمیم بگیره . من دلیل و آرمانم دینی هست . اگر اشتباه نکنم یکی از عرفا بزرگ میگن که اگر قرار بود پیامبری ظهور کند و معجزه ای داشته باشه اون سینماست و..... نه تنها واسه فقط همین یه جمله .نه ( با وجود این که همین یه جملم کافیه). خیلی دلیل های دیگم از دینی و شخصی و.. منو به رفتن به این رشته با وجود تمام سختی هاش سوق داده . منم اخر حرفام تو سایت گفتم اول فکر کنید بعد تصمیم بگیرید .
    ویرایش توسط hekmati : 07-04-16 در ساعت 22:59

والا من خودم به شخصه دوست دارم بیام ثبت نام کنم ولی اولا راه من خیییلی دوره ثانیا من مدرک کارشناسی دارم هفته ای چهار روز میرم سر کار وگرنه حتما ثبت نام میکردم

bahth آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    22305
    بنده از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی خبر ندارم ولی اینو می دونم این رشته در دانشگاه های دولتی به نام هنرهای دیجیتال می باشد

اینجا رو هم بخونید خوب توضیح داده اند:
    http://hamedan.irib.ir/-/%D8%B1%D8%B...AA%D8%A7%D9%84

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین