سلام خدمت دوستان عزیز
چطورمیشه درقسمت Project پریمیر، عناوین رو اتوماتیک دستهبندی کرد. مثلا کپشنها همه برن توی یه فولدر و عکسها تو یه فولدر دیگه و همینطور بقیه فایلها. افتر افکت یه پلاگینی داره اینکارو انجام میده. آیا راهی برای پریمیر هم هست؟
سلام خدمت دوستان عزیز
چطورمیشه درقسمت Project پریمیر، عناوین رو اتوماتیک دستهبندی کرد. مثلا کپشنها همه برن توی یه فولدر و عکسها تو یه فولدر دیگه و همینطور بقیه فایلها. افتر افکت یه پلاگینی داره اینکارو انجام میده. آیا راهی برای پریمیر هم هست؟
ویرایش توسط 9up : 06-18-16 در ساعت 11:17
سلام
در افتر افکت چه اسکریپتی این کارو انجام میده و به چه شکله؟ چون در پریمیر شکل های مختلفی برای مرتب کردن هست
سلام استاد عزیز
فکر میکنم قبلا شما یه اسکریپت گذاشته بودید که فایلهارو تفکیک و پوشه بندی میکرد. دقیقا یادم نیست اسمش چی بود.
چون من تدوین برنامه هفتگی دارم و تقریبا هر هفته 15 16 تا آیتم داریم و حجم و تعدا فایهای ایمپورتی خیلی زیاده خواستم دسته بندی کنم اینارو که سر در گم نباشم.
استاد هادی پور لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد شکل های مختلف مرتب کردن در پریمیر
ممنون
سلام استاد عزیز
منظور دوستمون اسکریپتCorner Cutters هستش واسه افترافکت که خیلی وقت پیش زحمتشو کشیده بودید و یکی از قابلیتهای این اسکریپت ، همین گفته دوستمون هستش.http://forum.video-effects.ir/thread7195.html
تو پریمیر بنده هم فکر نکنم همچنین کاری بشه انجام داد ، شاید تنها راه ، لینک کردن یا باز کردن کل پروژه پریمیر در افترافکت و استفاده از این اسکریپ برای پوشه سازی و بعد بردن دوباره پروژه به پریمیر باشه. اگه جواب بده.
Meraj Mix