برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

مشاهده : 2445 , پاسخ ها : 9
موضوع: اخطار: آدمهای خوشخیال صنعت

اخطار: آدمهای خوشخیال صنعت

سلام.

این تاپیک رو زدم تا در مورد آدمهای "خوشخیال" صنعت صحبت کنیم. هممون حرفه مون پست پروداکشن فیلم هست. هممون با این عده برخورد داشتیم.

آدمهای خوشخیال صنعت کسایین که تو رو تنهایی استخدام میکنن و انتظار دارم با بودجه ی 50 هزار تومن براشون یک فیلم اسکاری بسازی!

اونقدر جشنواره زیاد شده که هر آشغالی یک جایزه میگیره پس به خودم حق نمیدم تا این افزاد رو سرزنش کنم، بلاخره اونها هم رویاهایی دارن. رویای ما اینه تکنیکال تر و عاقلانه تره، هممون میخوایم در vfx و موشن گرافیک بهتر شیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم. این امر با تمرین زیاد به دست میاد. منکه بیوقفه در حال تمرینم... یک هفته شده که به خاطر امتحانا کار نمیکنم اما کارهای سبکتر رو انجام میدم. ولی این افراد مشکلشون اینجاست که سواد کافی برای رسیدن به هدفشون ندارن!

مثلا آقای هادیپور که یکی از کاردرستهای کشوره من رو تایید کرده. بعد یک آقایی اومد من رو استخدام کرد که توی "،یلم"ـش کار کنم. این آقا هیچی بلد نبود. به نظرتون این "فیلم" ساخته خواهد شد؟ من کشیدم بیرون چون علی راغم اینکه هزار نفر منجمه آقای هادیپور، اعضای ایمان وی اف اکس، صدا و سیمای ایلام و موسسه ی انیمیشن آفتاب کارم رو تایید کرده بودن هی میگفت "تو بلد نیسیتی، تو فقط بلدی نیوک رو ببندی و باز کنی، تو شیش ماه با من باش همه چی رو یاد میگیری" و حقوق؟ هیچ!

بیاید به دام اینجور کارگردانها نیفتیم. اگر کارتون تایید شده، تا حقوق بالا و تجهیزات مناسب بهتون ندادن نرین سر کار. خودتونو بالا بگیرید! به کارتون اختخار کنید! نذارید کارگردانهای بیسواد بزنن توی سر کارتون!

ببخشید شاید ضد قوانین باشه این تاپیک ولی خواستم یک یادآور باشه برای همه: اگر یک نفر بهتون گفت حرفه ای، اگر دو نفر بهتون گفت حرفه ای، بسه، شما حرفه ای هستید. اگر کسی زد رو سر کارتون میخواد شما رو بدوشه. همین.

من به خدا تازه کارم، دنبال شاگردیم، ولی نمیذارم کسی روی کارم بکوبه.
    ویرایش توسط Chubak : 01-05-16 در ساعت 20:27

درود
    دوست عزیز چرا از دست اونا عصبانی هستید!
    اصلا کاری به کار اونا نداشته باش تو تلاشتو بکن که یروزی اونارو بزنی زمین
    با این حرفا که چیزی عوض نمیشه

نقل قول نوشته اصلی توسط akhtarfilm نمایش پست ها
    درود
    دوست عزیز چرا از دست اونا عصبانی هستید!
    اصلا کاری به کار اونا نداشته باش تو تلاشتو بکن که یروزی اونارو بزنی زمین
    با این حرفا که چیزی عوض نمیشه
    هرچقدر هم سرم تو لاکم باشه دلیل نمیشه که وضعیت صنعت تو کشور خرابه... مخصوصا جایی که من زندگی میکنم (مشهد). زنگ زدم به بهترین vfx کار مشهد و بهم گفت زیاد تلاش نکن، هیچی کار نیست. منظورم از کار پول نیست من دنبال پول نیستم من دنبال تجربه ی کاریم.

اگر باور نمیکنی چندتا مصاحبه با بهنام خاکسار رو بخون (vfx کار شهرزاد). اونهم میگه نون جلوه های ویژه توی روغن نیست.

من به هرکی زنگ میزنم میگم شاگرد میخواین میگن نه. اصلا وضع خیلی خرابه.
    ویرایش توسط Chubak : 01-06-16 در ساعت 04:00

علت اینکه وضع خرابه رو خودت تو پستت جوابش رو دادی: کارگردان های بیسواد خداییش آخرین فیلم ایرانی که دیدید و ازش لذت بردید چی بوده چند روز پیش فیلمی با نام شانس عشق تصادف رو به اصرار خانمم از کلوپ گرفتیم تا ببریم نگاه کنیم (فقط و فقط به اصرار خانمم) چون با خودم عهد کرده بودم دیگه هیچوقت فیلم ایرانی نبینم کارگردان این فیلم کلا عواملش چی فکر کردن با خودشون نمی دونم چطور توضیح بدم واقعا افتضاحه این فیلم الفبای ساخت فیلمش درش رعایت نشده تا چه برسه به خلاقیت و جلوه های ویژه هر کوفت و زهر مار دیگه امثال این کارگردان ها فراوانند حالا منتظر باشید بهتون کار بدن

نقل قول نوشته اصلی توسط New3d نمایش پست ها
    علت اینکه وضع خرابه رو خودت تو پستت جوابش رو دادی: کارگردان های بیسواد خداییش آخرین فیلم ایرانی که دیدید و ازش لذت بردید چی بوده چند روز پیش فیلمی با نام شانس عشق تصادف رو به اصرار خانمم از کلوپ گرفتیم تا ببریم نگاه کنیم (فقط و فقط به اصرار خانمم) چون با خودم عهد کرده بودم دیگه هیچوقت فیلم ایرانی نبینم کارگردان این فیلم کلا عواملش چی فکر کردن با خودشون نمی دونم چطور توضیح بدم واقعا افتضاحه این فیلم الفبای ساخت فیلمش درش رعایت نشده تا چه برسه به خلاقیت و جلوه های ویژه هر کوفت و زهر مار دیگه امثال این کارگردان ها فراوانند حالا منتظر باشید بهتون کار بدن
    با سواد هم هستن ولی در سایه ها هستن یا هم خیلی کلشون گندست دیگه به ما کوچیکها نمیرسه مثلا حسن فتحی 1- بهنام خاکسار جلوه های ویژه 2- یک تیم تصحیح رنگ داره. برای واکس زدن کفشهای این افراد صف وجود داره.

حالا دیشب غرغر کردن امروز یک نفر بهم گفت بیا دریا بساز... منم با Hybridoـه Realflow آشنام خدا رو شکر. جور میشه غصه نخورید.

تو شهر ما یه تلویزیون شهری هست که در پایینترین حالتش ماهانه 500 تومن هزینه پخش تبلیغاته
    منم تا حالا براشون چندتا کار درست کردم چند روز پیش بهم زنگ زدن و گفتن یه رستورانی هست که میخواد براش تیزر درست کنی برو کار رو ببین و باهاشون در مورد قیمت هم صحبت کن آقا ما رفتیم رستوران شیکی بود و فک کنم یه 80 تومنی براشون آب خورده بوده با هم صحبت کردیم و من قیمت دادم 500 (خیلی کمه ولی شهر ما بیشتر از این کشش نداره) دود از کله طرف بلند شد: آقا چه خبره خیلی خیلی داری گرون میگی منم گفتم بودجه که شما در نظر گرفتین چقده گفت 40 هزارتومن اومدم بیرون از رستوران از اون روز به بعد در حال حرکت بسوی افق هستم

نقل قول نوشته اصلی توسط Chubak نمایش پست ها
    هرچقدر هم سرم تو لاکم باشه دلیل نمیشه که وضعیت صنعت تو کشور خرابه... مخصوصا جایی که من زندگی میکنم (مشهد). زنگ زدم به بهترین vfx کار مشهد و بهم گفت زیاد تلاش نکن، هیچی کار نیست. منظورم از کار پول نیست من دنبال پول نیستم من دنبال تجربه ی کاریم.

اگر باور نمیکنی چندتا مصاحبه با بهنام خاکسار رو بخون (vfx کار شهرزاد). اونهم میگه نون جلوه های ویژه توی روغن نیست.

من به هرکی زنگ میزنم میگم شاگرد میخواین میگن نه. اصلا وضع خیلی خرابه.
    شما تلاش کن بهترین vfxکار شو بعدش ببینم چجوری کار پیدا نمیشه!
    اونایی که میگن کار نیست ، تلاش نمیکنن و کارشون خوب نیست.

MahdiRezvanian آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20884
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkhtarFilm نمایش پست ها
    لایک

بله شما تلاش تو بکنی اونا خودشون به پات میفتند که بیایی واسشون کار کنی

--------------
    باتشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط AkhtarFilm نمایش پست ها
    عزیز من گفتم الان من 20 تومن پول تبلیغ دادم 4-5 نفر زنگ زدن گفتن پروژه ای برات کار داریم اما مشکل اینجاست که هیچکدوم ازینها پول نمیدن چون خودم گفتم مجانی کار میکنم. اگر میگفتم 400-500 تومن میگیرم همونطور که آقای New3D گفت میگفتن نه.

من اگر خدا بخواد شاگرد آقای حسن امدادی میشم ایشون به من گفت کار نیست مگر خیلی کم. آقای امدادی خیلی سطح کارشون بالاست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Chubak نمایش پست ها
    عزیز من گفتم الان من 20 تومن پول تبلیغ دادم 4-5 نفر زنگ زدن گفتن پروژه ای برات کار داریم اما مشکل اینجاست که هیچکدوم ازینها پول نمیدن چون خودم گفتم مجانی کار میکنم. اگر میگفتم 400-500 تومن میگیرم همونطور که آقای New3D گفت میگفتن نه.

من اگر خدا بخواد شاگرد آقای حسن امدادی میشم ایشون به من گفت کار نیست مگر خیلی کم. آقای امدادی خیلی سطح کارشون بالاست.
    موفق باشی دوست عزیز