سلام.
این تاپیک رو زدم تا در مورد آدمهای "خوشخیال" صنعت صحبت کنیم. هممون حرفه مون پست پروداکشن فیلم هست. هممون با این عده برخورد داشتیم.
آدمهای خوشخیال صنعت کسایین که تو رو تنهایی استخدام میکنن و انتظار دارم با بودجه ی 50 هزار تومن براشون یک فیلم اسکاری بسازی!
اونقدر جشنواره زیاد شده که هر آشغالی یک جایزه میگیره پس به خودم حق نمیدم تا این افزاد رو سرزنش کنم، بلاخره اونها هم رویاهایی دارن. رویای ما اینه تکنیکال تر و عاقلانه تره، هممون میخوایم در vfx و موشن گرافیک بهتر شیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم. این امر با تمرین زیاد به دست میاد. منکه بیوقفه در حال تمرینم... یک هفته شده که به خاطر امتحانا کار نمیکنم اما کارهای سبکتر رو انجام میدم. ولی این افراد مشکلشون اینجاست که سواد کافی برای رسیدن به هدفشون ندارن!
مثلا آقای هادیپور که یکی از کاردرستهای کشوره من رو تایید کرده. بعد یک آقایی اومد من رو استخدام کرد که توی "،یلم"ـش کار کنم. این آقا هیچی بلد نبود. به نظرتون این "فیلم" ساخته خواهد شد؟ من کشیدم بیرون چون علی راغم اینکه هزار نفر منجمه آقای هادیپور، اعضای ایمان وی اف اکس، صدا و سیمای ایلام و موسسه ی انیمیشن آفتاب کارم رو تایید کرده بودن هی میگفت "تو بلد نیسیتی، تو فقط بلدی نیوک رو ببندی و باز کنی، تو شیش ماه با من باش همه چی رو یاد میگیری" و حقوق؟ هیچ!
بیاید به دام اینجور کارگردانها نیفتیم. اگر کارتون تایید شده، تا حقوق بالا و تجهیزات مناسب بهتون ندادن نرین سر کار. خودتونو بالا بگیرید! به کارتون اختخار کنید! نذارید کارگردانهای بیسواد بزنن توی سر کارتون!
ببخشید شاید ضد قوانین باشه این تاپیک ولی خواستم یک یادآور باشه برای همه: اگر یک نفر بهتون گفت حرفه ای، اگر دو نفر بهتون گفت حرفه ای، بسه، شما حرفه ای هستید. اگر کسی زد رو سر کارتون میخواد شما رو بدوشه. همین.
من به خدا تازه کارم، دنبال شاگردیم، ولی نمیذارم کسی روی کارم بکوبه.