برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 2086 , پاسخ ها : 4
موضوع: مشکل مسیر دهی به داینامیک

aliranger آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11632

مشکل مسیر دهی به داینامیک

با عرض سلام خدمت اساتید عزیز و استاد هادی پور عزیز

من با کمک این اموزش استاد میخوام یه کاری انجام بدم بلد نیستم 4 ساعته در تلاشم و خیلی چیزای دیگه یاد گرفتم جز این
    توی این اموزش اول به سنگ تگ rigid body میده استاد بعدش بهش نیروی اولیه وارد می کنه اصطحکاک رو کم می کنه که سنگ رو زمین غلط بخوره افقی بعد بایسته
    اولین مشکل من اینه که ابجکتم میره واسه خودش اصطحکاک و اینارو که بردم بالا فریم 900 وایستاد :|
    بعدش اینکه عایا میشه به این توپ فهموند که نقطه ی A حرکت کن نقطه B همون مدلی ( rotaion and position معلوم) که من میخوام بایست ؟ حالا اگه تو مسیری که من میخوامم باشه چه بهتر یا نه
    دلیلی که میخوام از rigid body استفاده کنم اینه که توپ به زمین میچسبه و rotation با توجه به حرکتش روی زمین تعیین میشه با توجه به اصطحکاکی که دادم
    و اینکه توپ تغییر حالت میده با تگ pose morph تبدیل به تقریبا مکعب میشه
    http://www.video-effects.ir/229-%D8%...%DA%A9-%D9%87/

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    در مورد مشکل اولی حتما اندازه Bounce یعنی پرش آبجکت و زمین رو زیاد گذاشتید به این قسمت دقت کنید

در مورد سوال دومی نه نمیشه چون فقط داینامیک رو فعال کنید خودش هر قسمتی که دلش میخواد میره پس شما فقط میتونید اون رو با کمک ابزار ها به یک قسمت پرت کنید

در مورد سوال سومی عکسی یا ویدیویی چیزی بزارید کلا ببینیم میخواین چیکار کنید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

aliranger آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11632
    l
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام
    در مورد مشکل اولی حتما اندازه Bounce یعنی پرش آبجکت و زمین رو زیاد گذاشتید به این قسمت دقت کنید

در مورد سوال دومی نه نمیشه چون فقط داینامیک رو فعال کنید خودش هر قسمتی که دلش میخواد میره پس شما فقط میتونید اون رو با کمک ابزار ها به یک قسمت پرت کنید

در مورد سوال سومی عکسی یا ویدیویی چیزی بزارید کلا ببینیم میخواین چیکار کنید
    بسیار مممنونم استاد شما رو اگه نداشتیم چیکار می کردیم دیروز نمی دونستم 7 ساعت روش کار کردم نتیجه نداد از کار عقب افتادم پیگیریشو به زمان دیگه ای موکول کردم یکی از دوستان گفتن که اگه بتونی داینامیک کی فریم بدی که خاموش بشه مشکل حل میشه ولی راستش نشد تستش کنم
    مشکل سومی مشکل نبود توضیح حالت بود
    واقعا ممنونم که وقت گذاشتید و خوندید و جواب دادید استاد خیلی ممنونم سربلندی ماست که استاد ما هستید

سلام ، جواب سوال دومتون.
    می تونید انیمیشن و دینامیک رو با هم ترکیب کنید . فقط کافی جسمتون رو هر جور که دوست دارید حرکت بدید یعنی مثلا از نقطه A بره به نقطه B. حالا برید رو تگ rigid body تب force و حالا دو تا پارامتر اول یعنی follow position و follow rotation رو اعدادشون رو به دلخواه خودتون تقییر بدید . ولی زیاد جالب در نمیاد اما اون چیزیه که شما منظورتون بود.
    امیدوارم به دردتون خورده باشه.

aliranger آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11632
    نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    سلام ، جواب سوال دومتون.
    می تونید انیمیشن و دینامیک رو با هم ترکیب کنید . فقط کافی جسمتون رو هر جور که دوست دارید حرکت بدید یعنی مثلا از نقطه A بره به نقطه B. حالا برید رو تگ rigid body تب force و حالا دو تا پارامتر اول یعنی follow position و follow rotation رو اعدادشون رو به دلخواه خودتون تقییر بدید . ولی زیاد جالب در نمیاد اما اون چیزیه که شما منظورتون بود.
    امیدوارم به دردتون خورده باشه.
    اتفاقا توی اون هفت ساعت تست کردم نتیجش افتضاححححححححححححححخ شد بیخیال شدم ولی مطمئنم اگه اگسپرسسو بلد بودم به این شرایط دچار نمی شدم باید یاد بگیرمش
    وای چقد چیز برای یاد گرفتن مونده :|