ویرایش توسط sniper : 12-01-15 در ساعت 13:54
سلام دوست من
با کسب اجازه از محضر اساتید و بزرگان . خب دوست من اگه دنبال سریع رسیدن به پول هستی که فکر میکنم انتخاب این رشته کاملا اشتباهه! چون طبیعتا زمان میبره برای یادگیری و تا وقتی حرفه ای بشی معمولا یه چند سالی البته بسته به نوع پشتکاری که داری طول میکشه که این مدت رو کمتر کنی .
در ایران هنوز این رشته جایگاه خودشو نتونسته بخوبی پیدا کنه . اما مسیر رو به رشد و خوبی رو داره طی میکنه . و طبیعتا آینده خوبی هم در انتظار این رشته خواهد بود . البته هیچوقت دنیا با ایران قابل قیاس نیست . البته منظورم کشورهای پیشرفته هستش !! اونها به اهمیت و جایگاه انیمیشن و تاثیر بسیار عمیق این هنر بر آحاد جامعه کاملا مطلع هستند و به انیمیشن و جلوه های ویژه به عنوان یه صنعت ویژه نگاه میشه . و به همین خاطرم براش هزینه های بسیار هنگفتی میکنند. مثلا برای یه انیمیشنی که میسازند مانند ریو برای هر دقیقه چیزی حدود بیش از 4 میلیارد تومن هزینه میکنند در حالیکه هیچوقت در ایران همچین پولی حاضر نیستند برای انیمیشن هزینه کنند.
به لطف خدا ما هم هنرمندان و سطح تکنیک خوبی رو داریم که اگه خوب هزینه بشه از کارهای هالیوودی یقینا چیزی کم نمیاریم .
گرچه هستند دوستانی که در هالیوود و پیکسار و جاهای دیگه دارند کار میکنند.
ولی در کل اگه علاقه داری به این رشته ، انتخاب خیلی خوبی داری. چون یه کاریه که میتونی تخیلات و ایده های خودت رو زنده کنی و بهشون جون بدی و خلاقیت هات بروز پیدا میکنه . اما اگه میخای زودی به پول برسی و به عنوان منبع درآمدی قوی بهش تکیه کنی حقیقتا یه چند سالی (بازم میگم بستگی به تلاش خودت داره ) این پروسه طول میکشه تا حرفه ای بشی .
به هر حال پیشاپیش حضورت رو به خونواده انیمیشن و جلوه های ویژه خوش آمد میگم و برات آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم![]()
خیلی ممنون آقا محمد
![]()