برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

درخواست آموزش تصویری لینک ادیوس به افتر و بالعکس

سلام دوستان عزیز همینطور که در جریان هستین قابلیت جدید ادیوس اینه که میشه به افتر لینک شه. ممنون میشم اگه از دوستان کسی اینکار رو انجام میده یه آموزش تصویری درست کنه مطمنن استقبال زیادی از این آموزش میشه,
    هر چند به لینک حرفه ای پریمیر و افتر نمیرسه ,ولی برا کارای عروسی و عجله ای حتما کاربرد زیادی میتونه داشته باشه
    ممنونم.

abbaskarimi78 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3615
    عزیز جان این قابلیت رو شما کجا دیدی یا خوندی تا انجا که من میدونم فقط بعضی از پلاگینهای محدود افتر رو میشه به ادیوس اضافه کرد و نمیشه ادیوس رو به افتر لینک کرد و بعید هم میدونم شرکت ادوبی همچی اجازه ای بده البته همچیز رو همگان دانند و همگان هم هنوز بدنیا نیامدند شاید هم بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط abbaskarimi78 نمایش پست ها
    عزیز جان این قابلیت رو شما کجا دیدی یا خوندی تا انجا که من میدونم فقط بعضی از پلاگینهای محدود افتر رو میشه به ادیوس اضافه کرد و نمیشه ادیوس رو به افتر لینک کرد و بعید هم میدونم شرکت ادوبی همچی اجازه ای بده البته همچیز رو همگان دانند و همگان هم هنوز بدنیا نیامدند شاید هم بشه
    دوست عزیز من مطمنم که میشه در غیر این صورت این پست رو نمیذاشتم, قابلیت جدید ورژن جدید ادیوس 7 هستش که با یه راه میانبری اینکارو انجام میده بازم میگم به راحتی و کیفیت لینک افتر و پریمیر نمیرسه اما برا اصلاح رنگ و ماسک حرفه ای خییییلی موثره,حتی تمام برش های ادیوس رو بصورت کات شده نشون میده
    ممنون میشم کسی اینکارو انجام میده یه آموزش تصویری درست کنه

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط Editor نمایش پست ها
    دوست عزیز من مطمنم که میشه در غیر این صورت این پست رو نمیذاشتم, قابلیت جدید ورژن جدید ادیوس 7 هستش که با یه راه میانبری اینکارو انجام میده بازم میگم به راحتی و کیفیت لینک افتر و پریمیر نمیرسه اما برا اصلاح رنگ و ماسک حرفه ای خییییلی موثره,حتی تمام برش های ادیوس رو بصورت کات شده نشون میده
    ممنون میشم کسی اینکارو انجام میده یه آموزش تصویری درست کنه
    بفرمایید عزیز
    http://forum.video-effects.ir/thread14778.html
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

مرسی خیییلی لطف کردی....