با سلام
من مشکل در نصب پلاگین OnOne Software Mask Pro v4.1.9 در فتوشاپ ورژن Adobe Photoshop Version: 2014.0.0
در ویندوز 8 64 بیتی رو دارم مسیر نصب پلاگین رو هم درست میزنم اما پلاگین در فتوشاپ نمیاد چیکار کنم
با سلام
من مشکل در نصب پلاگین OnOne Software Mask Pro v4.1.9 در فتوشاپ ورژن Adobe Photoshop Version: 2014.0.0
در ویندوز 8 64 بیتی رو دارم مسیر نصب پلاگین رو هم درست میزنم اما پلاگین در فتوشاپ نمیاد چیکار کنم
شما کجای فتوشاپتون دنبالش میگردید که نیست عزیز؟
یه سری هم به منوی file/automate بزنید شاید بود
اونجارم گشتم نیست پلاگین دیگه ای نصب کردم نصب شدش ولی اینو لازم دارم نصب میشه تو فتوشاپ نمیاد جایی ک گفتینم نبود چه کنم ؟
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه یعنی ؟ ورژن نسخه پلاگین mask pro برای PS CC کسی نداره ؟![]()
یعنی واقعا کرک شده برا cc نیست تا الان نمیشه کهشما خودتون نسخه قدیمی فتوشاپ رو کار میکنید ؟
من نصب دارمش تو فتوشاپم بازش میکنه اجازه بدید ببینم چجوری میتونم لینکشو بهتون بدم
OnOne.Perfect.Photo.Suite.9.5.0.1644دوست عزیز اینو سرچ کن تو سایتهای ایرونی پیداش میکنی فقط از اونجاییکه گذاشتن سایتهای ایرونی تو سایت خودمون ممنوع هستش نمیتونم اسم سایتو بهتون بدم...... اینو نصب کنید قضیه حله.
آقا امیر دستت درد نکنه درست شد حالا تو سایتی که دانلود کردم بدون اینکه اسمش رو بذارم متنش تو فایل پیوستی من هستش که جیا بود یه فیلم از فتوشاپ و سیستم خودمه بعداز نصب پلاگین میخواستم بپرسم کجاش هستش Maskpro آخه نیست اضافه نشده ، فیلم پیوستی منو ببینید متوجه میشید با یه فایل متن دانلودی ک چی بود یه نگاهی بکنید لطفا، و اینکه من میزنم چرا رو خود فتوشاپ باز نمیشه پلاگین ... و چرا Maskpro ک تو متن دانلودی بود داخلش نیست مرسی ...