سلام به همه شما دوستان
لطفا اگه اطلاعی دارن به این سوال ها جواب بدید ممنون می شم
برای نرم افزارهای انیمیشن دو بعدی (مثل انیمه استدیو) هم موشن کپچر وجود داره؟
سلام به همه شما دوستان
لطفا اگه اطلاعی دارن به این سوال ها جواب بدید ممنون می شم
برای نرم افزارهای انیمیشن دو بعدی (مثل انیمه استدیو) هم موشن کپچر وجود داره؟
کسی نیست ؟!!!!
واقعا
:|
نه عزیز فکر نکنم بشه آخه موشن کپچر سه بعدیه
از پاسختون ممنون
انیمیشن دو بعدی هم انیمیت کردنش وقت زیادی میگیره گفتم شاید چیزی شبیه موشن کپچر توی کارهای سه بعدی باشه که انیمیت کردنش راحتتر بشه و سریعتر و البته طبیعی تر
دوست عزیز
موشن کپچر هم در سه بعدی و هم در دوبعدی قابل استفاده هست. در واقع موشن کپچر مختصات فضای سه بعدی نقطه خاصی را رد گیری می کنه و بعد اون را به نرم افزارهای مختلف تحویل می دهد و اونهم با پسوندهای خاص اون نرم افزار یا پسوندهای عمومی . ولی شما برای انجام این کار خیلی راحت تر می تونید عمل کنید. شما با علامتگذاری روی مفاصل ضرروی شخص سوژه توسط کاغذهای دایره ای کوچک و فیلمبرداری ان با دوربین عادی و سپس ترک ان مثلا با خود افتر یا موکا پرو یا یکی از نرم افزارهای ترکینگ تک تک این نقاط را ترک کنید و بعد اطلاعات انها را به ان نقطه بدهید حرکت سوژه به کارکترتان منتقل میشود.
اگر سوالی بود در خدمتم
باز هم ممنون
میشه اطلاعات بیشتری یا یک لینک یا آموزش قرار بدید.
الان یکسری ویدئو از نرم افزار موکا دانلود کردم تقریبا فهمیدم کار ترگینک چیه
ولی وقتی ترک انجام شد با چه نرم افزاری میشه حرکات ذخیره شده رو به کاراکتر منتقل کرد؟
با خود افتر افکت یا موکا یا اینکه نرم افزار های انیمشین سازی دوبعدی مثل انیمه استدیو و شبیه به اون همچین قابلیتی دارن؟
سلام مجدد به همه
درباره سوالی که پرسیده بودم خودم خیلی توی وب و انجمن های مختلف گشتم تا اینکه بالاخره به نتیجه رسیدم.
با تشکر از همه اونایی که برای جواب دادن وقت گذاشتن
به نظر میادد نرم افزار crazy talk animator ۲ اون ویژگی هایی رو که خواسته بودم داره
موشن کپچر سه بعدی هم برای ساخت انیمه های دو بعدی قبول می کنه
از نرم افزارهایی مثل iclone هم ورودی میگیره
به نظر میاد گزینه خوبی برای ساخت انیمیشن های دو بعدی باشه.
تیزر نرم افزار رو از سایت سازنده دانلود کردم گزاشتم رو آپارات اگه ببینینش خودتون متوجه می شین
http://www.aparat.com/v/B5Lqm
فقط اگه کسی آموزش خوبی از این نرم افزار پیدا کرد لطفا بزاره اینجا تا ما هم استفاده کنیم
ویرایش توسط amirreza.ney : 02-09-15 در ساعت 11:54
ممنون دوست گرامی که اطلاعاتتونو به اشتراک گذاشتید