برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

مشاهده : 4183 , پاسخ ها : 6
موضوع: مشکل در ریجستر کردن نرم افزار ادیوس 7

Question مشکل در ریجستر کردن نرم افزار ادیوس 7

با سلام
    دوستان عزیز
    نرم افزار ادیوس 7 مهلت 30 روزش تموم شد با ریجستر کردن اون با اروری که تو عکس اومده مواجه شدم.
    مشکل کار کجاست؟

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    کرکی که استفاده میکنید مثل اینکه مال این ورژن نیست
    چه ورژنی دارید؟
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

متاسفانه ورژن 7 ادیوس کرک نداره و تریال ریست داره که بایستی زیر 30 روز ریست میکردید که متاسفانه این کارو انجام ندادید
    الان هم اگر بخواهید این کارو انجام بدید قطعا دیگه جواب نمیده ، چرا که به صورت هوشمند روی سکتورصفر هارد شما اطلاعاتی نوشته شده که از این کار جلوگیری میکنه
    برای ریست کردن سکتور هارد هم روش های خاصی موجوده ، که اگر اشتباهی انجام بدین کلیه اطلاعات هاردتون رو از دست میدین

در حال حاضر ورژن 7.2 دو نصبه اگه پاک کنم و ورژن 7.4 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein_m_s نمایش پست ها
    متاسفانه ورژن 7 ادیوس کرک نداره و تریال ریست داره که بایستی زیر 30 روز ریست میکردید که متاسفانه این کارو انجام ندادید
    الان هم اگر بخواهید این کارو انجام بدید قطعا دیگه جواب نمیده ، چرا که به صورت هوشمند روی سکتورصفر هارد شما اطلاعاتی نوشته شده که از این کار جلوگیری میکنه
    برای ریست کردن سکتور هارد هم روش های خاصی موجوده ، که اگر اشتباهی انجام بدین کلیه اطلاعات هاردتون رو از دست میدین
    در حال حاضر ورژن 7.2 دو نصبه اگه پاک کنم و ورژن 7.4 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟

abbaskarimi78 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3615
    عزیز جان تلاش نکن کرکی فعلا وجود نداره دوتا شرکت در حال حاضر ادیوس 7 رو میفروشن که دارای لودری هستند که میتونه این 31 روز رو ثابت نگه داره من خریدم الان دوماه باهش مشکلی ندارم و رو 31 روز مونده اگه میخای بخری بگو تا اسم شرکتش رو پیام خصوصی بدم چون نام بردن شرکتهای ایرانی تو سایت ممنوعه موفق باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط abbaskarimi78 نمایش پست ها
    عزیز جان تلاش نکن کرکی فعلا وجود نداره دوتا شرکت در حال حاضر ادیوس 7 رو میفروشن که دارای لودری هستند که میتونه این 31 روز رو ثابت نگه داره من خریدم الان دوماه باهش مشکلی ندارم و رو 31 روز مونده اگه میخای بخری بگو تا اسم شرکتش رو پیام خصوصی بدم چون نام بردن شرکتهای ایرانی تو سایت ممنوعه موفق باشی
    من از یکی از این شرکتا خریدم، همه مراحلشو انجام دادم تا اون مهلت 31 روزه که بهگفته شما ثابت هستش ولی نمیدونم بدون هیچ پیغامی نرم افزار بالا نمی آد.....میتونی راهنمایی کنید